Темна квартира 1950-х років в Тель-Авіві оновлено



Дизайнер інтер'єру Маян Іш Шалом з Mayan Studio працювала з Майклом Челла, іншим дизайнером, під керівництвом архітектора Аміра Нейвона з Navon's над оновленням цієї двоповерхової квартири. Розташований у Тель-Авіві, Ізраїль, будинок 1950-го року вміщує 67 квадратних метрів (721 квадратних футів) житлової площі, яка була розбита на безліч маленьких кімнат, де не було природного світла.

Квартира була спроектована з вікнами на передній і задній панелі, які є єдиними доступом для повітряного потоку по всьому периметру. Щоб створити перехресний потік, було побудовано вікно в центрі кухні, яке допускає повітря в спальню. Вікно не тільки допомагає повітрю циркулювати, воно також пропускає світло і забезпечує чудовий вид на сад.

Інтер'єр скромного розміру зберіг свою чистоту поверхні були пофарбовані в білий колір для відображення світла всюди. Рідко зустрічаються чорні акценти і випадкові деталі в спокійних тонах.

Додаткова спальня була розташована за скляною стіною зі шторками для усамітнення, коли це необхідно. Вони можуть бути відкриті, щоб пропустити природний світловий потік і додати інтер'єру відчуття більшого простору.

Фото 5: Фото 6: Фото 7: Фото 8: Фото 9: Фото 10: Фото 11: Фото 12: Фото 13: Фото 14: